Psychologiepraktijk Hageman

Informatie wachttijd

wachttijd

De wachttijd na aanmelding kan gedurende het jaar erg verschillen. In principe is er geen wachttijd tussen intake en behandeling. De wachttijd is onafhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Indien mogelijk en gewenst, verwijs ik u naar een collega met een kortere wachttijd. U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar en om wachtlijstbemiddeling vragen.

ACTUELE WACHTTIJD:

Op dit moment is er een aannamestop omdat de wachttijd voor intake met aansluitend behandeling onaanvaardbaar lang werd. Indien u zeer dringend op zoek bent naar psychologische zorg in de Basis GGZ, kunt u het beste contact opnemen met de afdeling wachtlijstbemiddeling van uw zorgverzekeraar. 

CORONA

Psychologiepraktijk Hageman sluit uiteraard aan bij de landelijke maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Dit betekent dat u wordt verzocht niet naar de praktijk te komen als u of één van uw huisgenoten verkoudheids- of griepklachten heeft of als u in quarantaine moet blijven. In dat geval is beeldbellen of gewoon bellen een mogelijkheid. In het geval van beeldbellen wordt gebruik gemaakt van een beveiligde manier van beeldbellen speciaal voor de medische en paramedische beroepen.

Datum actualisatie:  2 mei 2022